Как Дейвид Бекъм все още впечатлява Виктория

По принцип не е кой знае колко лесно един мъж да впечатли половинката си. А още по-трудно става, когато двамата са заедно от над 20 години.
Много са се опитвали, но не всички са успявали. Е, когато си Дейвид Бекъм дори това начинание е възможно. И го прави да изглежда лесно.
В профилите си в социалните мрежи Бекъм сподели едно кратко, но доста любопитно видео. На него виждаме как той е в кухнята и държи тиган за палачинки, в който има палачинка, докато Виктория е отстрани и наблюдава.
Дейвид Бекъм доста умело успява да обърне палачинката чрез подхвърляне, но не това впечатлява съпругата му, а следващото му действие. След това футболистът отново прави опит да обърне палачинката, но целта му не е тя отново да се приземи в тигана, а върху гърдите му.
За наша изненада или пък не, но Дейвид успява да “овладее” палачинката на гърди. Нещо, което предизвиква смях, както у него, така и у Виктория Бекъм. В описанието към поста пък той дава да се разбере, че е казал на съпругата си, че все още го може.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емилия разкри нещо много лично, изненадата е голяма СНИМКА

Фолк звездата Емилия зарадва почитателите си с новината за нова песен, но в същото време направи и доста лично и изненадващо признание.  Изпълнителката на “Турболенция” е в подем на своята кариера, но в личен план преживя не малко удари, които преобърнаха живота. Наред с гадостите, които животът й поднесе, тя […]

Subscribe US Now