Изненадата, която дъщерята на Пол Уокър ни готви

Само седмица ни дели от премиерата на “Бързи и яростни 10” и е неизбежно феновете на франчайза да не се вълнуват.
Не само защото това ще е предпоследния филм от историята за Доминик Торето и компания, но и защото в ролята на злодея ще влезе една от най-големите звезди през последните години – Джейсън Момоа.
Но участието на Момоа няма да бъде единственото интересно около филма. В профила си в Instagram Медоу Уокър – дъщерята на Пол Уокър, обяви, че ще има участие в “Бързи и яростни 10”.
Тя сподели кадър, на който се вижда как гледа през рамо, докато е на борда на самолет. В описанието към поста поясни, че с това едва загатва за появата си във филма. Уокър, разбира се, не дава повече информация около героинята си.
Но за сметка на това разбираме, че когато първият филм от франчайза се е появил по кината, тя е била на едва една година. 24-годишната Медоу пояснява, че докато е растяла, редовно е била на снимачната площадка на филмите за “Бързи и яростни”, наблюдавайки Вин Дизел, Джордана Брустър, Мишел Родригес и компания в действие.
Дъщерята на Пол Уокър благодари на режисьора Луи Льотерие за търпението и подкрепата, която ѝ е указал. Както и на Брендън Биртел, когото нарича не само най-добър приятел на баща си, но и свои такъв.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато децата на Джей Ло не искат да говорят с нея

The Mother е последният филм с участието на Джей Ло, чиято премиера е днес, 12 май. А покрай нея актрисата даде интервю за The View, в което говори за предизвикателствата, с които самата тя се сблъсква в ролята си на майка. Дженифър Лопес има 15-годишни близнаци Макс и Еме от […]

Subscribe US Now