Яна Маринова показа порасналия си син и призна, че… СНИМКА

Яна Маринова уцели десетката с последния си филм “Игра на доверие”, който разказва нейната лична история. Филмът е вече по кината и се радва на голям интерес, а актрисата не може да скрие вълнението си от този безусловен успех.

Актрисата, която в момента участва и в шоуто “Като две капки вода”, показа порасналия си син и трогна мрежата с думите си за него. 
“Споделеното щастие е най-сладко! А това да застана заедно със сина си на премиерата на филма, вдъхновен от историята на нашето семейство и очаквал повече от десет години своя момент, беше безценно преживяване”, написа чаровната и вечно усмихната актриса. 
 

“Игра на доверие” е филм, който се бори с кауза срещу отрицателните отзиви. Създаден по елементи от личната история на актрисата Яна Маринова, той заема категорична позиция срещу насилието на мъже към жени. 
Филмът е поредното частно финансирано начинание на Мартин Макариев и неговия близък кръг. Изключение от правилото правеше “В сърцето на машината”, който успя да спечели субсидия от Националния филмов център, сърцата на публиката и дори квотата за български филм на тазгодишните “Оскари” .
Макариев & компания вече са изградили фенска база с филмите си, които в последните години се радват на завидна зрителска популярност. /show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо кралското семейство пътува с банки кръв в багажа

Безкрайни са правилата за етикета, официалния протокол и персоналните прищевки на членовете на кралските семейства. Крал Чарлз например винаги пътува със специална чаша и малко алкохол. Оказва се обаче, че основните членове на британското кралско семейство носят още нещо необичайно по време на пътуванията си – банки кръв. “Трябва да […]

Subscribe US Now