Когато Кейт я няма – принц Уилям с неочаквана подкрепа в Бъкингамския дворец

“Обикновено се надяваш слънцето да грее, когато си поканил 8 хил. човека на чай на моравата ти”, коментира Елизабет Втора през 2019 г. Тя говори за традиционните градински партита, организирани в двора на Бъкингамския дворец през пролетта и лятото.
Първото такова за годината на принц Уилям обаче не беше ощастливено със слънце. Дъждът не спря по време на бляскавото събитие, като принуди хилядите поканени, както и самите кралски особи да носят чадъри през цялото парти.
Това обаче не помрачи доброто настроение, което демонстрираше принц Уилям въпреки отсъствието на съпругата си Кейт Мидълтън. Облечен в костюм с фрак и цилиндър, той се опитваше да поздрави и разговаря с възможно най-много хора.
Той обаче не остана сам в това начинание – голяма част от братовчедите му също бяха на градинското парти, за да подкрепят принца.
Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън – принцесите Беатрис и Йожени, както и децата на принцеса Ан – Зара Тиндал и Питър Филипс, бяха сред присъстващите.
Това нямаше как да не направи впечатление, защото нито един от изброените не е от работещите кралски особи. Това обаче не попречи като истинско семейство да подкрепят роднина, когато е в трудна ситуация, пишат People.
Преди малко повече от седмица – на 15 май, крал Чарлз и съпругата му Камила организираха първото парти в градината на Бъкингамския дворец за годината. Тогава то съвпадна с посещението на принц Хари в Лондон, но кралят и синът му така и не се видяха.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Камила Кабейо открито за първия си път - с кого и кога е загубила девствеността си

Камила Кабейо се опитва да бъде колкото се може по-искрена и споделяща с феновете си, когато стане дума за личния ѝ живот. Досега тя не е споделяла обаче кой знае какви подробности. Е, в подкаста на Дакс Шепард Armchair Expert кубинската изпълнителка реши да разкрие наистина интимни подробности около живота си. […]

Subscribe US Now