Див скандал в ефира на bTV! Сашо Кадиев скочи агресивно срещу Валерия от “Ергенът”

Истински скандал се разигра в “Преди обед” по бТВ между водещия Сашо Кадиев и победителката от “Ергенът” Валерия. Тя се появи на интервю сама, без годеника си Евгени, каквато е била предварителната уговорка и това много ядоса целия екип на предаването, които си го изкараха на плевенчанката. 

За първи път виждаме сина на Катето Евро да е толкова агресивен към свой гост. Той размаза Валерия в национален ефир, а крехката девойка си тръгна от студиото с навлажнени очи и страшна обида от телевизията, която я направи популярна. 

Кадиев се нахвърли срещу Валерия заради веганските й убеждения. След като тя отказа заради тях да издои коза в предаването, Кадиев тръгна с повишаване на тон и ръкомахане да ѝ обяснява, че не е парва и буквално да ѝ се кара. Даде й странични примери, с които я направи за смях в ефир, а тя определено си глътна граматика и не успя да продължи ведро гостуването си. 
Партньорката на Кадиев – Поли Недков, също откровено се заяждаше с Валерия и дори не си правеше труда да го прикрие. Валерия била много обидена и се заканила, че за нищо на света повече няма да гостува в “Преди обед”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Валерия от "Ергенът" е научила българската азбука на 12 г.

Вторият сезон на “Ергенът” приключи преди няколко седмици, но интересът към Евгени Генчев и Валерия Георгиева продължава да бъде голям. И продължаваме да научаваме нови и интересни неща за Валерия. Така например от гостуването ѝ в предаването на bTV “Преди обед” разбираме защо победителката от втория сезон на “Ергенът” е научила […]

Subscribe US Now