Шаш: Участнички от “Ергенът” се обясниха в любов една на друга

Лю6овта възтържествува в „Ергенът“ най-накрая! Победата на Купидон обаче не се дължи на Евгени, който продължава да мляска наред останалите участнички в риалити шоутo, a на две от претендентките, които не получиха роза от пианиста и напуснаха предаването.

Оказа се, че ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер и пълничката моделка Пам са открили любовта помежду си.
„Влязохме в „Ергенът“, за да разбиваме стереотипи. Аз исках да покажа, че не всички красиви и суетни жени са глупави. Пам желаеше да покаже, че не е задължително да си слаба, за да бъдеш красива. И двете успяхме. Успяхме и да срещнем любовта”, обяви първа варненката Мони.
Последва светкавична реакция на чувствата от Пам, която сама излезе от риалити формата заради трагедия с най- близката й приятелка.
„Прекрасното ми момиче, много си ми ценна, да знаеш. Това, че те срещнах и имах там, а вече и в реалния живот навън, всичките тези хубави моменти с теб си е любов“, побърза да отвърне Пам, която оставя бележка на 3енгиннер с обяснение в най-горещи чувства.
Зенгиннер разкри по-рано, че изобщо не е впечатлена от главния герой Евгени Генчев. Нещо повече, той се оказал съвсем различен типаж от очакваното. Силиконката дори си тръгва разочарована от него, пише Хотарена.
„Честно казано, преди да отидем в Турция, мислех, че е по-различен тип мъж. Истината е, че ние сме много различни. Оказа се, че той харесва жени, които, как да кажа, са „лош“ пример. Не мисля, че дори можем да сме приятели. Освен това в него има нещо прекалено момчешко, очаквах по-зрял мъж като типаж“, разкрива танцьорката.
Според нея пианистът се притеснил от срещата си с нея и изобщо не я поглеждал в очите. Така двамата не намерили тема за разговор.

Източник: blitz.bg
Next Post

Азис със сензационно признание за Глория, тя онемя ВИДЕО

Азис направи сензационно признание за Глория, при това на живо и пред слисания й поглед. Случката е от тяхна съвместна изява в заведение, а думите на Краля на попфолка буквално сразиха колежката му. От споделеното става ясно, че Азис е написал куп хвалебствия към Глория още преди време, като й […]