Азис със сензационно признание за Глория, тя онемя ВИДЕО

Азис направи сензационно признание за Глория, при това на живо и пред слисания й поглед. Случката е от тяхна съвместна изява в заведение, а думите на Краля на попфолка буквално сразиха колежката му.

От споделеното става ясно, че Азис е написал куп хвалебствия към Глория още преди време, като й е изплатил съобщение. Сега обаче той показа публично и възхищението си към нея, спомняйки си за този случай. Двамата са хванати за ръце, а певецът разказва с емоция за това, което й е написал и как е реагирала тя.
Азис показа как се чука с новото си гадже СНИМКА 18+

“В един момент аз осъзнах, че всъщност това е най-красивата певица на земното кълбо! И й го написах! Казах й така: “Знам, че този есемес ще бъде странен за теб, но искам да излея душата си… Ти си.. Ти си… Ти си… При което тя ми изпрати усмивка и ми каза: “Благодаря ти много!”, избухна със суперлативи той.

Глория проговори за скандала с битата Мария СКРИЙНШОТ
Азис и Глория през годините винаги са демонстрирали не само отлично партньорство на сцената – с незабравимите си дуети, но и много добро приятелство в живота, което изпълнителят потвърди за пореден път с това словоизлияние./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Участник в Hell's Kitchen унижен пред цяла България, ще онемеете пред тази гавра

Най-младата участничка в Hell’s Kitchen вече е аут от шоуто, въпреки че написа история, като въпреки крехата си възраст взе черна куртка – блян за всеки от готвачите в риалитито.  В следмицата, която бе и последна на врачанската красавица, тя изживя нещо много неочаквано и меко казано скандално – присъства […]