Лош баща ли е Том Брейди

Том Брейди може и да има два провалени брака, но несъмнено едно от хубавите неща, произлезли от тях, са децата му. Най-голямото му дете е синът му Джак, от първия му брак с Бриджит Мойнахан. От Жизел Бюндхен, с която пък се разделиха миналата година, има две деца – син Бенджамин и дъщеря Вивиан.
От постовете, които куотърбекът споделя в социалните си мрежи, личи, че е грижовен баща, който обича да прекарва време с децата си. А за момента, в който за първи път става баща, той си спомня в промоционален видеоклип за собствената си марка Brady Brand.
“Когато синът ми Джак се роди през 2007 г., животът ми се промени завинаги. Нищо не е по-важно за мен от това да бъда баща. Колкото и да се промениха нещата след раждането на Джак, когато Бени се появи през 2009 г., той донесе толкова много радост в живота ми. И след това, когато Виви се роди през 2012 г. – това са трите ми най-големи вдъхновения”, споделя Том Брейди.
Той обаче не е баща само на думи, а и на действия. Отново от Instagram профила му разбираме, че е завел децата си на вълнуваща лятна почивка. На стори футболистът качи видеа, на които виждаме, че и трите му деца се забавляват заедно на джетове и със скокове в океана.
Към единия от клиповете Том Брейди пише шеговито: “Не съм сигурен дали това е добро родителство или лошо”. С качването на следващия клип обаче сам си отговаря: “Определено е добро родителство.”
Е, с баща спортист, не е голяма изненада, че децата ги влекат по-екстремните водни забавления. Но щом татко Том е наблизо, са в сигурни ръце. Дано и майките им да са също толкова спокойни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Физическите трудности, през които е преминал Силвестър Сталоун за ролята си на Роки

Силвестър Сталоун е известен с това, че е давал всичко от себе си, когато се е подготвял за ролите си във филмите за Роки и Рамбо, които са и най-емблематични за кариерата му. Но наистина нямаме точна представа колко далеч е стигал актьорът, за да постигне перфектната според него физическа […]

Subscribe US Now