Принцесата, която лети с нискотарифна авиокомпания

Само преди седмица принцеса Беатрис навърши 34 години. Не се появиха новини за шумно празненство, но това е съвсем естествено – все пак дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън има едногодишна дъщеричка.
Вероятно обаче точно с малката Сиена и съпруга си е отпътувала за Испания.
Беатрис е известна с това, че добре подбира дестинации за почивка – тя е почитателка на луксозните хотели в Сейнт Бартс, Ибиса и Италия. Затова и съвсем изненадващ се оказва факта как се е прибрала от кратката си ваканция с Испания.
С нискотарифна авиокомпания. Това разкрива източник на списание Hello, който е засякъл принцесата да се качва на самолет от Малага за лондонското летище Гетуик. “Бях шокиран да видя принцеса Беатрис да пътува с Wizz Air. Беше със семейството си и носеше детско столче със себе си.”
От Hello поясняват, че полетите по тази дестинация струват максимум 42 британски паунда. И напомнят, че Беатрис често отсяда в частна вила в курорта Марбея, който се намира в близост до Малага.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Александра от "Ергенът" най-после се похвали с гадже

Психоложката Александра Гърдева, която нашумя с участието си в шоуто „Ергенът”, най-накрая си е хванала гадже. Чаровната брюнетка не добута до финала в рейтинговото предаване, но пък извън него май е срещнала е любовта. Наскоро тя е била с новия си приятел в Истанбул на почивка. Гърдева споделила пред свои […]