Ново кралско бебе в Европа – принцеса Александра от Люксембург стана майка

Ново кралско бебе се роди в една от най-малките монархии в Европа – Люксембург. Единствената дъщеря на великия херцог Анри Александра стана майка за първи път.
Новината беше съобщена официално от двореца на датата на раждане на бебето. “Великият херцог и великата херцогиня с голяма радост съобщават за раждането на внучката им Виктоар, първо дете на дъщеря им Александра и зет им Николас, родено на 14 май в Париж. Майката и бебето са добре”, се казва в официалната информация.
За момента няма официална снимка на бебето, което е осмо внуче за великите херцози на Люксембург. Дъщеричката на принцеса Александра е девета по ред за наследяване на престола.
33-годишната принцеса и съпругът й Николас Багори едва преди дни отпразнуваха първата годишнина от сватбата си, която беше на 22 април 2023 г. Александра е четвъртото дете на херцога и единствена дъщеря. Тя има трима по-големи братя, включително престолонаследника на Люксембург принц Гийом, както и по-малък брат, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неделя Щонова след победата в Dancing Stars за трудностите и уроците по пътя към първото място

Вчера, 14 май, беше финалът на Dancing Stars. В последните три месеца танцовото шоу успя да ни покаже в съвсем различна светлина известни личности, за които не сме подозирали, че са толкова талантливи и на дансинга. А до финала достигнаха само четири двойки, сред които зрителите избраха големия победител – […]

Subscribe US Now