Шаная Туейн – уверена, както никога досега

В края на август Шаная Туейн навърши 58 – възраст, в която много жени се чувстват неуверени заради менопаузата. Певицата обаче не е сред тях и разкрива какво се е променило в отношението към тялото ѝ през годините.
След като по-рано тази година позира гола за обложката на шестия си албум Queen of Me, тя доказа, че се харесва точно такава, каквато е, и приема промените, които идват с остаряването.
“Повече от всякога обичам да се чувствам секси и да се радвам на тялото си. Преди го мразех. Когато човек е млад, не би трябвало да се страхува да покаже тялото си, но аз го криех много. Но просто трябваше да бъда смела. И тогава си казах: “Уверена съм.” Трябва да мога да се гледам в огледалото всеки ден. Изглеждам точно така, както трябва. Вече не се страхувам. Всичко е наред”, споделя Шаная Туейн в интервю за New York Post.
Певицата разкрива още, че промяната в отношението ѝ към собственото ѝ тяло е дошла след менопаузата. По думите на Туейн е трябвало да се примири с много физически промени, които са се случили бързо и като цяло не приема менопаузата като нещо негативно.
“Просто се обичайте такива, каквито сте сега. Преодолейте несигурностите си – те ви пречат. И страхът стои на пътя ви”, съветва певицата.
А в трудния ѝ път към приемането на себе си вероятно много жени биха се припознали. Пред People миналата година Шаная Туейн разказва, че се е борила да възприеме тялото си още като дете, когато е била подложена на голям натиск и се е чувствала сякаш трябва да се прикрива.
Певицата обаче смело заявява, че сега, повече от всякога, е уверена в себе си и се надява да вдъхнови всяка жена също да спре да се крие зад страховете си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е общото между Крис Корнел, Робърт Плант и... липсата на дрехи

Изглежда всяко музикално поколение, в което се откроява даден изпълнител с невероятен вокален диапазон, започва неминуемо да прави сравнение с Робърт Плант, фронтмен на една от най-великите рок групи съществували някога – Led Zeppelin. Оказва се, че това се е случвало доста често на Крис Корнел от Soundgarden в ранните […]

Subscribe US Now