Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори за развода и бившия си

Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори за най-трудния си момент – развода със съпруга й Симеон, а думите й със сигурност ще внесат яснота във всичко, през което е минала в последните месеци, и за което активно се пишеше в публичното пространство.

“Не знам точно какво се обърка. Когато се запознахме със Симеон и започнахме нашите отношения, аз бях на 22 години. Тогава имахме общи мечи, интереси. Имахме и различния, но любовта беше много силна. Имахме една прекрасна сватба, надежди за живота, но някак си във времето назад нещо се счупи. Тези общи виждания, мечти се раздалечиха. То стана тихо, неусетно”, това сподели Мария Чакърдъкова в интервю за Петя Дикова по bTV.
Дъщерята на Николина Чакърдъкова призна дали бившият й е посягал
“Нямало е драми, нещо, което да е повратна точка. Просто дойде един тих момент, в който двамата осъзнахме, че вече всеки има своите виждания за живота, но те са поотделно. Така взехме решението, че трябва да продължим, но като приятели”, добави още младата певица.
Сега двамата със Симеон са приятели.

“Успяхме да запазим добрия тон. Осъзнах колко е важно да има разбирателство между хората. Любовта идва и си отива, но разбирателството остава. Дори и по времето на нашия развод запазихме добрия тон. Разбираме се, защото след нас оставяме две прекрасни деца. Те са по-важни от нас”.
Нови подробности за кървавия ужас със зетя на Николина Чакърдъкова! Появи се ВИДЕО 18+ от клането в Балдево
Ние оставаме партньори в отглеждането на тези деца. Въпреки че сме разделени, не спираме да им казваме колко ги обичаме. Те ще продължат да имат много любов, само че в две къщи”, допълни тя.

Относно скандалите по заведения, в които беше намесено и нейното име, освен това на Симеон, Мария заяви: “Какво да коментирам? Случиха се някакви неща неприятни, но по време на тези събития и аз, и майка ми, бяхме в различни краища на България, пяхме и радвахме публиката там.
Случилото се е между хора, които са пълнолетни, пълноправни лица на тази страна. Те поеха своята отговорност за това какво са направили. Аз не съм коментирала досега, защото нямам какво да кажа. Не съм била пряк свидетел на това какво се е случило и не съм аз човекът, който да определи и да реши кой е прав, кой е крив, кой е виновен и кой – не.
Има си органи, има си хора, които да понесат това последствие. Нормално е нашето име да бъде замесено, защото то е познато на много хора. Всеки си пое отговорността и последствията за действията.”

Майка и дъщеря Чакърдъкови за първи път ще имат общ голям концерт. На 10 февруари двете фурии ще разтресат арена “Армеец” в София./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко близка е Камила с бившият си съпруг

Покрай брака си с крал Чарлз Камила неведнъж бе обект на критики и й трябваха години усилена работа, за да успее да излъска имиджа си и да се хареса поне малко на британците. Докато някои все още я виждат като основната причина принцеса Даяна да не е между живите, други […]

Subscribe US Now