Коя е Ема Крокдал – младата съпруга на Долф Лундгрен

Новината, че на 65 години Долф Лундгрен отново е решил да се ожени не ни изненада кой знае колко много, защото актьорът все пак е сгоден за половинката си Ема Крокдал от цели три години.
Двамата са си казали “да” в Гърция в компанията на близки и приятели. Но ако отлично знаем кой е Долф Лунгрен, то не същото важи за новата му съпруга – Ема Крокдал.
От People са се постарали да извадят всичко, което се знае за 27-годишната Крокдал. Знаем, че двамата са се запознали във фитнеса. Тогава актьорът е търсел залата за бокс, за да тренира, но не е знаел къде е. Затова е попитал първият срещнат човек, а това е била именно Ема.
Двамата стават бързо приятели и дори започват да тренират заедно. Романтичната им връзка обаче не започва веднага, а след известно време. Самият актьор твърди, че Крокдал не е знаела кой е той и в какви филми се е снимал.
През 2020 г. Долф Лундгрен решава да ѝ предложи брак, докато са в родната му Швеция.
Ема Крокдал е родом от Норвегия, но вече от доста години не живее там, а в САЩ. Работи като персонален фитнес треньор в Лос Анджелис, но не това е била детската ѝ мечта. За Muscle & Health тя казва, че е искала да стане актриса, но с напредването на годините животът я е тласнал в друга посока.
В момента тя посещава родината си не много често, но въпреки това двамата с Лундгрен са обмисляли дали да не се оженят именно в Норвегия. Е, след серия отлагания на сватбата заради пандемията и здравословните проблеми на актьора, те вече са женени.
Долф Лундгрен твърди, че Ема Крокдал е била негова упора и подкрепа по време на борбата му с рака, която продължава от 2015 г. И макар разликата в годините им да е почти 40 – в свои интервюта актьорът твърди, че Кродал е много зряла за възрастта си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой е новият мъж в живота на Ариана Гранде

Новината за раздялата на Ариана Гранде и Далтън Гомес дойде изненадващо само преди два дни, макар че изпълнителката бе забелязана на Уимбълдън през изминалия уикенд без сватбената си халка. Едва две години продължи бракът ѝ, който според източници изобщо не е вървял добре през последните месеци. Въпреки раздялата Ариана Гранде […]

Subscribe US Now