Защо няма да видим Скарлет Йохансон в социалните мрежи

В днешно време е напълно нормално, дори задължително, звездите да имат профили в социалните мрежи. По този начин те поддържат по-добра връзка с феновете си, а и имат платформа, чрез която да правят реклама.
И е факт, че повечето известни личности имат присъствие в социалните мрежи, като някои са доста активни. Но има и такива, на които идеята въобще не им харесва, като Ана де Армас например. Но докато кубинската актриса все пак има профил в Instagram, то Скарлет Йохансон е напълно неоткриваема там.

И за това си има много добра причина. В подкаста The Skinny Confidential Him & Her актрисата споделя, че егото ѝ е твърде крехко, за да се справи с всички коментари на хората в социалните мрежи. “Аз съм като нежно цвете.”
Също така в живота си има твърде много тревожност и без да е част от социалните мрежи. Йохансон споделя, че преди време е имала профил в Instagram, но това е продължило едва няколко дни. Просто защото се е уловила как прекарва 20 минути в разглеждането на профили на хора, които познава, или за които е чувала.
За Скарлет Йохансон всичко това ѝ се е сторило като загуба на време, ето защо няма не само официален профил, но и таен такъв, пише Insider.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Срината психика! Бащата на Айлин й причинил нещо ужасно

Безспорно една от най-атрактивните и съблазнителни участнички в “Ергенът” е Айлин Бобева. Макар да не е умна и интелигентна, колкото Елена например, тя умее това, което всяка жена би желала – а именно, да накара мъж да лапне по нея само с поглед. Айлин си спечели прозвището “изкусителката” и със […]

Subscribe US Now