Обрат! Сашо Кадиев се връща в телевизията

След като това лято Сашо Кадиев се сбогува с предаването „Преди обед“, вече крои грандиозни планове за идната 2024 г.

Оказва се, че след като в продължение на 11 години бе водещ на предаването, смята да се завърне отново в телевизията. Същевременно планират сватба и бебе с годеницата му Ивелина Чоева, както и нов спектакъл с майка му – Катерина Евро.
Преди дни Кадиев сподели за столично списание, че напускането на телевизията не му е отворило повече време за почивка и побърза да успокои феновете си, на които липсва на малкия екран да бъдат спокойни. След Нова година той отново ще изгрее на малкия екран, но за момента не става ясно къде точно, пише “Уикенд”.
Единственото, което разкрива към момента по тази тема е, че не става въпрос за ежедневно предаване. Не е изключено най-после да е намерил време да се снима в някой сериал, с който ще блесне на екрана в нова роля. По-вероятно обаче е новият му ангажимент в телевизията да е седмично предаване.

Също така е вероятно да има предвид новия сезон на „България търси талант“, в който по всяка вероятност ще е водещ. За момента не става ясно дали отново ще води в тандем с Даниел Петканов, който се изявява като инфлуенсър с топяща се клиентела или пък ще е сам.
Двамата с майка му Катерина Евро пък планират нов спектакъл, в който актрисата ще разказва за живота си – нещо, което е много модерно напоследък. Към момента не е съобщена датата на премиерата на спектакъла, тъй като все още се работи по него. Знае се само, че Кадиев ще играе няколко роли в представлението на важни хора от живота на майка му.
И колкото и големи да са служебните му проекти, сякаш бледнеят пред личния живот на актьора. На 40-годишна възраст и 8-годишна дъщеря, той изглежда най-после се е решил да мине под венчило. Сватбата с Чоева е отложена за следващото лято. Причината за това отлагане напоследък е, че булките искат най-модерните места за тържествата си, които обаче се оказват заети за нелогично дълъг период от време. В същото време става ясно, че двамата вече сериозно мислят за дете, което може да се появи и преди венчавката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко спечелиха актьорите от "Двама мъже и половина" от участието си в сериала

“Двама мъже и половина” постигна както огромен любителски, така и значителен комерсиален успех. Сериалът, който се излъчва в периода от 2003 до 2015 г. дори се превърна в един от най-високо оценените телевизионни ситкоми. А историята е наглед обикновена – комедийното шоу проследява живота на двама братя и едно момче, […]

Subscribe US Now