Какво мисли Кевин Костнър за новата връзка на бившата си

Миналата година Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер станаха поредната звездна двойка, която изненада всички с развода си след цели 18 години брак. Очевидно това решение не е било импулсивно, а единственият възможен изход, защото и двамата много бързо съумяха да рестартират любовния си живот.
Наскоро стана ясно, че Баумгартнер има връзка с 49-годишния банкер Джош Конър, когото всъщност познава от доста време, защото е живял съвсем наблизо до семейния дом, който обитаваше с Костнър. И явно след развода двамата са се сближили достатъчно, за да прераснат отношенията им в интимни.
Новината за връзката им обаче не се е оказала особена изненада за Кевин Костнър. Според източници, цитирани от People, той е имал подозрения, че между Кристин и Джош има нещо вероятно още преди официално да се разведат.
Дори подозират, че тези им толкова близки отношения може да са станали една от причините за развода, въпреки че в молбата до съда е написано “непреодолими различия”. По време на изслушванията актьорът признава, че не знае дали съпругата му е имала извънбрачни връзки и не разполага с доказателства за подобни. Кристин пък отрече да се среща с Конър, но не и че е взела заем от 20 хиляди долара именно от него.
Пред Us Weekly пък близък до Баумгартнер е категоричен, че Кевин Костнър няма от какво да се оплаква, защото след раздялата Кристин е имала нужда от силна опора и я е намерила именно в лицето на Конър, който е бил неотлъчно до нея. Той е категоричен, че двамата са си станали интимно близко отскоро, а не както актьорът подозира – от по-рано. И ако той има проблем с това, той си е лично негов.
Миналият месец Баумгартнер и Конър първо пътуваха до Ню Йорк, а след това се отправиха към тропическа дестинация, където посрещнаха коледните и новогодишни празници. Междувременно Кевин Костнър също се радва на своята нова любов и сме сигурни, че е въпрос на време да спре да се интересува какво се случва с бившата му съпруга.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дървото на късмет за Новак Джокович

Делят ни само няколко дни от големия финал на Australian Open и феновете на тениса нямат търпение да разберат кой ще успее да грабне титлата тази година. Разбира се, Новак Джокович е големият фаворит, защото никой не е печелил повече трофеи от Australian Open от него. Като цяло на сърбинът доста […]

Subscribe US Now