Дървото на късмет за Новак Джокович

Делят ни само няколко дни от големия финал на Australian Open и феновете на тениса нямат търпение да разберат кой ще успее да грабне титлата тази година.
Разбира се, Новак Джокович е големият фаворит, защото никой не е печелил повече трофеи от Australian Open от него. Като цяло на сърбинът доста му върви в Австралия, а за това може да има и друга причина, освен добрата му форма.
В едно от интервютата си по време на турнира Джокович сподели, че си е изградил традиция, която определено не е много обичайна. Всеки път, когато е в Астралия, тенисистът посещава кралската ботаническа градина в Мелбърн.
Там той се спира до едно определено дърво и просто прекарва малко време около него. “Има едно конкретно дърво, с което имам специална връзка, така да се каже, през последните 15 години.”
Новак Джокович, разбира се, отказва да разкрие и посочи специалното за него дърво, защото го пази в тайна и само за себе си. “Харесва ми да се заземя и да се свържа с този стар приятел”, казва още сърбинът, пише ABC News.
Джокович споделя, че преди години просто е харесал корените, стволовете и клоните на въпросното дърво. Ето защо е започнал да се катери по него и така е изградил връзка с него. Въпреки тези ритуали, Новак Джокович твърди, че не е суеверен, но обича да посещава места в Мелбърн, които преди са му носили късмет на Australian Open.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кайли Дженър отново прикова всички погледи

Както подобава на всеки от представителите на клана Дженър-Кардашиян, Кайли също се стреми да привлича погледите, където и да отиде, и то особено когато става въпрос за модно събитие. И за никого не е тайна, че доста често ѝ се получава. За пореден път риалити звездата прикова вниманието на всички […]

Subscribe US Now