Очевидец разкри голяма шашма в “Игри на волята” СКРИЙНШОТ

Новият сезон на “Игри на волята” вече радва зрителите с интересни участници, променени правила и още по-заплетени семейни драми. Отборът на жените вече втора седмица бедства на “Дивата река” без храна, без лични принадлежности, без вода и т.н. Оставени са на произвола на съдбата, но дали всъщност е така?! 

В официалната група на предаването във Фейсбук се появи коментар на очевидец, който призна какво е видял да се случва на реката и заблудени ли са зрителите от това, което се излъчва на екран. 
 

 “На реката има каравани с вода и тоалетна. В една от караваните има баня. На тези, които са на реката им се дава веднъж дневно храна”, гласи съобщението. Но обяснява как участниците все пак успяват да имат някакви сили в битките. Само на джанките, които твърдят, че ядат на реката, няма как да участват активно в толкова силови игри. 
Появиха се и други караваните са на част от екипа и именно те се възползват от удобствата й. Така че е твърде възможно тази теория за баня и тоалетна да не е съвсем истинска, но пък за храната всички са убедени, че участниците получават някаква минимална дажба, която ги държи на крака и стимулира да продължат да се борят напред в състезанието./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато всички погледи са вперени в Шакира

С годините Шакира е успяла да си изгради име на музикалната сцена и затова винаги, когато трябва да изпълни някое от парчетата си, публиката е в екстаз. Така бе и на наградите VMAs. Изпълнителката имаше четири номинации, като успя да спечели наградата Video Vanguard, която се дава за цялостни заслуги за […]

Subscribe US Now