Явор Бахаров ял шамари в дискотека заради…

Явор Бахаров е като абониран за скандалните ситуации, а последната, в която е взел дейно участие, със сигурност няма да му направи услуга за в бъдеще.

Стана ясна случка, която се развихрила в края на миналата година, от която актьорът едва отървал кожа. Единствено бързо намесилата се охрана го спасила от нещо по-лошо, което е могло със сигурност да го сполети след сблъсъка с юмруците на едрогабаритен мъж. Причината, разбира се, е свързана с момиче, което Бахаров започнал да сваля. Въпросната дама се оказала обаче заета и това предизвикало гнева на половинката й.
Явор Бахаров пак отърва кожата! Няма да бъде съден за дрогата, защото…

Явор Бахаров, който постоянно се събира и разделя с приятелката си Рая Пеева, очевидно е решил да я смени с друга, но за съжаление ударил на камък. Това предизвикало гнева му и той започнал да се опитва да агресира в свалките си към мацката. В този момент се намесил и приятеля й, който му дал да разбере, че е нагъл.
Рая Пеева пак би шута на Явор Бахаров и забегна във… СНИМКА
Бахаров веднага се изкарал жертва, обяснявайки пред охранителите, че просто направил комплимент на момичето и нищо повече. От клуба обаче добре го познавали и въобще не приели версията му за достоверна, пише “Хотнюз”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Приянка Чопра и Ник Джонас най-накрая показаха дъщеря си

Преди броени дни Приянка Чопра Джонас направи своя моден дебют с малкото си момиченце. 40-годишната актриса е звездата на корицата на февруарския брой на Vogue Великобритания, а дъщеря й Малти се присъединява към майка си за една от снимките в списанието. Малти е близо до гърдите на майка си. Естествено и с […]

Subscribe US Now