Приянка Чопра и Ник Джонас най-накрая показаха дъщеря си

Преди броени дни Приянка Чопра Джонас направи своя моден дебют с малкото си момиченце. 40-годишната актриса е звездата на корицата на февруарския брой на Vogue Великобритания, а дъщеря й Малти се присъединява към майка си за една от снимките в списанието.
Малти е близо до гърдите на майка си. Естествено и с гръб към камерата, докато Приянка лежи на земята в червена миди рокля.
Всъщност Приянка Чопра и Ник Джонас много ревниво пазят Малти Мари от светлината на прожекторите. И ако малката се появява на снимки (в социалните мрежи или на страниците на списание), обикновено родителите се стараят лицето ѝ да не се вижда. Досега.
Защото Приянка Чопра Джонас и Ник Джонас официално представиха малкото си момиченце на света. За целта избраха много специален повод. 40-годишната звезда придружи съпруга си на събитие, на което Jonas Brothers бяха удостоени със звезда на Холивудската алея на славата, пишат от People.
В скута на Приянка обаче е и дъщеря ѝ Малти Мари, която отпразнува първия си рожден ден по-рано този месец. Бебето беше облечено в кафяво облекло от туид от две части с бяла тениска отдолу, с очарователна бяла панделка на главата. В благодарствената си реч 30-годишният Джонас не пропусна да спомене както жена си, така и дъщеря си.
“За моята красива съпруга. Ти си спокойствието в лудостта, скалата в бурята и аз обичам да съм женен за теб. Това е най-големият подарък. Обичам да бъда родител с теб, така че Малти Мари”, казва той и прави пауза, за да добави “Здравей, скъпа. Нямам търпение да дойда тук с теб след 15 години и да те засрамя пред приятелите ти.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какъв е проблемът със завещанието на Лиса Мари Пресли

След като Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на Елвис Пресли, почина съвсем неочаквано на едва 54-годишна възраст, западните медии не спират да се интересуват от всичко, свързано с трагичното събитие. Изключение не прави и завещанието на Лиса Мари. Майка ѝ Присила Пресли сега оспорва изменение, направено през 2016 г., според […]

Subscribe US Now