Невиждани досега снимки на Уилям и Кейт

Както традицията повелява на празници, принц Уилям и Кейт Мидълтън ни зарадваха с нови, невиждани досега семейни снимки по случай Деня на бащата, който беше вчера, 19 юни. Те отново са дело на Мидълтън, която не позволява на никого да снима децата й и предпочита сама да бъде зад обектива. А резултатът е все по-добър.
Кадърът е заснет в Йордания миналата есен, принц Луи – който наскоро изигра главна роля в платинения юбилей на кралицата – е на раменете на баща си, а от двете му страни са принц Джордж и принцеса Шарлот.
И трите кралски деца – на осем, седем и четири години – широко се усмихнат край баща си на пясъчен и скалист фон.
Херцогът на Кеймбридж, облечен небрежно с тениска и къси панталони, изглежда щастлив и спокоен по време на семейната почивка.
“Пожелаваме честит Ден на бащата на всички бащи и дядовци по целия свят днес”, написаха под кадъра херцогът и херцогинята на Кеймбридж. 
Уилям и Кейт използваха снимка от Йордания и за официалната си коледна картичка за 2021 г., уточняват от Sky News.
 
Йордания е от особено значение за семейството, особено за Кейт. Кейт живее в Йордания две години, когато баща ѝ работи за British Airways. Преди семейното пътуване миналата година, Уилям беше на посещение в страната през 2018 г.
На 21 юни принц Уилям ще навърши 40 години. Миналата година беше двоен празник в семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Освен рождения ден на херцога на Кеймбридж, тогава те отпразнуваха и Деня на бащата, припомнят от People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето къде отидоха на меден месец Боби Турбото и Калина Крумова СНИМКИ

Боби Захариев, по-известен като Боби Турбото този път наистина хвърли голяма изненада от личния си живот, като вдигна пищна и доста неочаквана сватба със засуканата бивша депутатка Калина Крумова. Никой не очакваше да види и двамата като двойка, та дори и пред олтара, но това не само, че вече бързо […]