Ето къде отидоха на меден месец Боби Турбото и Калина Крумова СНИМКИ

Боби Захариев, по-известен като Боби Турбото този път наистина хвърли голяма изненада от личния си живот, като вдигна пищна и доста неочаквана сватба със засуканата бивша депутатка Калина Крумова.

Никой не очакваше да види и двамата като двойка, та дори и пред олтара, но това не само, че вече бързо стана факт след скорошната им морска сватба, но и новосформираното семейство вече се радва на своя меден месец – отново край морето, разбира се.
Наскоро в профила си в социалните мрежи Боби показа как си изкарват с Калина и в какво настроение са часове след сватбата. Както се вижда – щастието им е пълно, а идилията – пределна.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Bobi Turboto Official (@bobiturbotoofficial)

Любопитна и вече всеизвестна подробност е, че булката е приела фамилията на съпруга си с тире и вече е Калина Крумова-Захариева и в социалните мрежи. Това е втори брак за нея и първи за Боби Турбото. От първия си брак Калина има син, а Боби няма деца, поне засега./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как продължава борбата със заболяването на Джъстин Бийбър

Измина малко повече от седмица, откакто Джъстин Бийбър разкри, че страда от синдрома на Рамзи Хънт, парализирал част от лицето му. Въпреки че заболяването е лечимо, певецът не крие, че се страхува за здравето си. А повече за това как върви възстановяването на Джъстин, споделя съпругата му Хейли, която е […]