Как продължава борбата със заболяването на Джъстин Бийбър

Измина малко повече от седмица, откакто Джъстин Бийбър разкри, че страда от синдрома на Рамзи Хънт, парализирал част от лицето му. Въпреки че заболяването е лечимо, певецът не крие, че се страхува за здравето си.
А повече за това как върви възстановяването на Джъстин, споделя съпругата му Хейли, която е неотлъчно до него.
По думите ѝ той се подобрява с всеки изминал ден.
“Справя се много добре… чувства се много по-добре, колкото и плашещо да се случи ситуацията”, казва Хейли по време на гостуването си в американско сутрешно предаване.
“Той ще се оправи напълно и съм благодарна за това”, допълва тя и благодари за подкрепата, която получават от феновете.
Хейли признава, че преживяването и за двама им с Джъстин, което преминава публично, се усеща сякаш ги притиска да са абсолютно открити и искрени.
Това обаче не притеснява двойката, а напротив – вярват, че така хората най-ясно ще разберат през какви премеждия преминават в борбата със заболяването. Още повече, че то дава повод да се обсъждат важни въпроси, които не бива да остават скрити.
“Чудесно е, че всички не само изразяват най-добрите си пожелания, но дават и съвети и препоръки”, споделя Хейли.
Надяваме се възстановяването на Джъстин да преминава все по-добре.
Последно в Instagram профила на турнето му е публикуван пост, че са отменени още концерти, като причината за това е певецът да може да си почива повече и да провежда спокойно лечението си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Майстори прецакаха сериозно Лили Иванова СНИМКИ

Майсторите, които ремонтират летния театър под липите, прецакаха сериозно Лили Иванова, която трябваше да пее там на 3 август, защото още не е готов. Това принуди екипа на примата на родната популярна музика да промени датата за рецитала си в Стара Загора. Заместник-кметът Милена Желева обяви, че засега се предвижда това да […]