Ивана стана блондинка СНИМКА

Ако не сте виждали поп фолк дивата Ивана като блондинка, сега е момента за това, защото изпълнителката наскоро показа крайния резултат от поредния си експеимент с външния вид.

Но не си представяйте, че тя е сламено руса, защото звездата май никога не си е падала по подобна визия. Но пък е намерила как да си поиграе с цветовете, за да бъде по-различна. А причината е музикална изненада, която подготвя за феновете си.
Ужас! Това Ивана ли е?! Певицата не прилича на себе си, ето как оправда нелепия си външен вид ВИДЕО

“Харесва ли ви новият ми стил”, попита тя и получи бързо одобрение от почитателите си в социалната мрежа, макар между тях да се намират и такива, според които фолкпевиците все повече заприличват една на друга.
Няма да познаете Ивана, подмлади се драстично по Коледа СНИМКА
Както казахме, промяната при Ивана е свързана с една изненада – съвпада с излизането на новата й песен “Този цирк е наш”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жерар Пике избра повече да не се крие

Раздялата на Шакира и Жерар Пике се превърна в една от най-коментираните теми напоследък и то почти година, след като двамата обявиха, че се разделят. Макар в изявлението си тогава да казаха, че искат да запазят добрия тон, заради благото на децата си, през последно време никак не им се […]