Какво е харесал на финала на световното по футбол за жени Арнолд Шварценегер

Финалът на световното първенство по футбол за жени прикова пред екраните хора от цял свят, а сред тях е бил и Арнолд Шварценегер.
Чрез дневния си бюлетин актьорът дава да се разбере, че е изгледал мача между Испания и Англия и е останал вдъхновен. Но не от играта на двата отбора или драмата, която сътвориха.
Оказва се, че след последния съдийски сигнал се е случило това, което е впечатлило най-много Шварценегер. Той пише, че се е вдъхновил от проявата на спортсменство след края на мача, когато испанските футболистки са утешавали своите опонентки.
“Спортът има силата да ни обединява. Винаги я е имал. Спортът ни напомня, че можем да се състезаваме ожесточено, без да се мразим един друг.”
Видяното след края на финала на световното първенство по футбол за жени е припомнило на Арнолд Шварценегер колко често е бил питан как така бодибилдърите по негово време са тренирали заедно, макар да са били конкуренти.
Въпреки че намира логика във виждането, че единият трябва да загуби, за да може другият да спечели, Арнолд смята, че случая на Испания и Англия и двата отбора са спечелили по нещо. Испания купата и цялата радост, докато Англия важни изводи. Също така и двата тима са успели да вдъхновят много хора по света, което също е успех.
“Никога не съм вярвал, че всеки може да бъде шампион – това не е вярно в състезанието. Но всеки може да спечели. Ако научите, подобрите или вдъхновите някой като мен, който гледа у дома, вие печелите”, допълва още Арнолд Шварценегер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С кого спи Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е от онези актриси, които винаги вълнуват хората независимо от това дали имат нов филм или не. Защото за голяма част от феновете й изигралата Рейчъл от “Приятели” е пример за подражание във всяко отношение. 54-годишната Анистън даде интервю за WSJ Magazine, в което обсъжда теми като остаряването, […]

Subscribe US Now