Поредната драма в живота на Бритни Спиърс

Сам Асгари, съпругът на Бритни Спиърс направи интересно изявление в социалните мрежи. 28-годишният мъж пусна кратка публикация в своя Instagram, чрез което апелира хората да не вярват на всичко, което четат.
Повод за това е твърдение, разпространявано от медиите, че той и популярната му половинка са изгонени от ресторант по време на вечеря през уикенда.
Като причина се изтъква фактът, че 41-годишната певеца на Toxic е предизвикала сцена в заведение в Калифорния, след като не е била доволна от обслужването и е изпаднала в истерия. Според TMZ, съпругът ѝ, от своя страна, се е разстроил, настоял веднага да напуснат ресторанта и дори панически избягал през вратата.
Каква е точната причина за случилото се, няма как да разберем. Но е факт, че самата Бритни в последно време дава достатъчно основания да се съмняваме в доброто ѝ психическо състояние. Непосредствено преди случката в ресторанта, певицата качи поредно предизвикателно видео, на което танцува в оскъдна рокля под звуците на I Touch Myself.
В последната година Бритни Спирс неведнъж споделяше пред последователи си подобни видеа и снимки, в които стигаше доста далеч – от танци в оскъдно облекло до напълно голи кадри. Към които често и разказва и интимни подробности от живота си.
Но, каквото и да прави звездата, явно винаги има подкрепата на своя съпруг. Преди време Сам разкри, че разбира напълно Бритни, след всичко, което е преживяла последните години. И добавя, че не би си позволил да контролира някого, който е “бил като под микроскоп през целия си живот”. С което визира попечителството от страна на баща ѝ дълги години.
Бритни и Сам се сключват брак миналия юни на церемония в Лос Анджелис, след като се сгодиха през септември 2021 г., припоня Metro. Двойката се среща от 2016 г., след запознанство на снимачната площадка на музикалния видеоклип на Бритни Slumber Party.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кали пак влюбена в по-млад, този път поиска...

Кали пак е на крилете на любовта и отново обект на нейните любовни трепети е младок. Вярна на традицията да се влюбва в по-млади мъже, изпълнителката и този път не изненада феновете си. Брюнетката все още не издава никакви подробности за новия си любим, нито на колко години е, а […]