Задава се нов светски скандал, този път между Веселин Маринов и Емилия ВИДЕО

Задава се нов светски скандал, като този път главни действащи лица са Веселин Маринов и фолк дивата Емилия. Досега изглеждаше, че двамата поддържат добри приятелски и колегиални отношения, но явно всичко е било за пред хората. 

Изпълнителят на “Горчиво вино” не подходи колегиално към колежката си, а хора от екипа на Емилия му скочиха остро и го обвиниха в лъжа. 
Екипът на певицата са се ядосали на последното изказване на Веско при гостуването си в предаването на Гала. Там той се похвали с нов албум и обяви новост, която никой не е очаквал от него. 
 

“За първи път в популярния жанр се издава албум на флашка. Малко трудно се случи това, докато намерим самата фирма, която да отпечата флашката”, хвали се гласовитият изпълнител. Но в популярния жанр много преди него Емилия пусна албума си ‘Акула” на такъв носител. А преди нея и поп дивата Прея показа иновативност на пазара с албум на флашка.
“Ко каза, ко? “балсам” за сетивата ми!!! Първи албум на флаш памет???  Веселин Маринов, коментарите ми са излишни При положение, че го е видял и се запознал изобщо с идеята за подобен носител от нашата флашка “АКУЛА”, изведнъж ПЪРВАТА ФЛАШКА”, коментира мениджърът на Емилия.
Веселин Маринов си навлече много негативи в социалните мрежи с това изказване. Фенове не спират да му припомнят кой е бил пръв в тази иновация у нас и го съветват да не си присвоя подобни заслуги, защото става смешен./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

От раждането до еволюцията - 5 интересни факта за хеви метъла

Хеви метълът е музикален стил, който съществува от повече от 50 години и завладява милиони фенове по целия свят. Това е жанр, който е силно повлиян от някои от най-големите имена в рока, включително Black Sabbath, Led Zeppelin и Deep Purple. Хеви метълът е оказал трайно влияние върху историята на […]

Subscribe US Now