Обвиненията в инцест срещу Рики Мартин

Животът на звездите не е нито толкова лесен, нито толкова безпроблемен, колкото изглежда на пръв поглед. Напоследък Рики Мартин е добър пример за това.
В края на миналия месец бившата му мениджърка Ребека Дръкър заведе дело срещу него за неизплатени комисионни. А след това стана ясно, че му е издадена и ограничителна заповед, но без да става ясно от кого. Причината: обвинения в домашно насилие, които изпълнителят не се поколеба да отрече.
Сега вече разбираме и за какво точно става въпрос. Оказва се, че тези обвинения идват от племенник на Мартин, който твърди, че двамата са имали сексуални отношения.
Каква е истината предстои да разберем, но адвокатът на Рики Мартин побърза да отрече, че клиентът му е замесен в инцест. Според него въпросният племенник страда от психически проблеми, а Мартин никога не е и не би имал интимна връзка със свой роднина.
Адвокатът на изпълнителя казва пред Entertainment Weekly, че тези обвинения не само са неверни, но са и отвратителни. Изразява и надеждите си, че племенникът на Рики Мартин ще получи необходимата помощ, за да се справи с психичните си проблеми. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато съобщиш, че ще ставаш майка по много секси начин

Sports Illustrated има пореден новобранец, който влиза в редиците им за специалното им издание Swimsuit за 2023 г. А освен че е страшно секси, има и с какво да се похвали.  Моделът Никол Уилямс направи изненадващо разкритие, че очаква бебе, и то по доста атрактивен начин – докато се разхожда по подиума по време […]

Subscribe US Now