Какво ще правят Антонела Рокузо и Spotify заедно

Свикнали сме да обръщаме много повече внимание на Лео Меси, защото все пак той е един от най-добрите футболисти в историята на играта.
Като неговата съпруга Антонела Рокузо по-често остава на заден план. След преминаването на аржентинеца в Интер Маями обаче Рокузо все по-често намира поле за индивидуална изява.
Поредният пример е партньорството, което тя обяви със Spotify. Като част от него в стрийминг платформата вече можем да чуем плейлиста WORKOUT x Antonela Roccuzzo, в което са събрани парчетата, които вдъхновяват съпругата на Лео Меси, когато трябва да тренира.
Към момента плейлистът на Рокузо съдържа 45 парчета, които биха ни стигнали дори за тренировка, която два часа. Прави впечатление, че в плеклиста присъстват изпълнителни като Bad Bunny, Nicki Nicole, Feid, Bizarrap, KAROL G и всички са на испански.
“Музиката е част от мен. Винаги съм слушала музика където и да се намирам, но има нещо в латино музиката, което ме очарова”, казва Антонела Рокузо. От Spotify казват, че това ще е първият от няколко плейлиста, които Антонела ще създаде за стрийминг платформата.
За момента тя не знае коя ще е песента, която ще слуша най-често това лято, но разкрива, че напоследък слуша много песните на Imagine Dragons и Danny Ocean.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Синът на Ивет Лалова по стъпките на родителите си - къде заведоха Тиаго

След като сложи край на спортната си кариера, белязана от редица успехи, Ивет Лалова постигна още една висша цел за всяка жена – да стане майка. Двамата със съпруга й Симоне Колио станаха родители в края на април, а след първоначалната еуфория около новия член на семейството, животът им започва да влиза в старите […]

Subscribe US Now