Димитър Бербатов все още го може

Кариерата на Димитър Бербатов бе наистина запомняща се. Изпълнена с много красиви голове и отигравания, които все още се чудим как така са реалност.
Но въпреки че вече от няколко години Бербатов прекрати професионалната си кариера, не е загубил форма и прословутото си първо докосване. Докато се опитва да промени футбола в България към по-добро, бившият футболист на Манчестър Юнайтед се включи в предизвикателството на Shoot for Love.
Идеята на ютюбърите, които стоят зад канала, е да подложат на тест уменията на популярни футболисти на тест. Така например в първото им видео предизвикват Рикардо Куарешма да вкара футболна топка в движещ се микробус. Нещо, което не е никак лесна задача.
Предизвикателството пред Димитър Бербатов пък е да овладее топка, която е пратена а към него с над 100 км/ч. Първоначално тестът започва с лека загрявка – топката лети към българина с 60 км/ч. На втория опит той успява да я овладее и жунглира.
Справя се и с 80 км/ч, но са му необходими няколко опита, докато овладее топка, пратена към него със 106 км/ч. Е, това си истински снаряд, нас ако питате. В профила си в Instagram Бербатов се шегува, че ако тренираме първото си докосване, ще можем да овладеем куршум.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новото гадже на Шер (което е с 40 години по-младо)

В последните няколко години музикалната кариера на Шер не е много активна. Което не означава, че певицата си почива – тя пусна собствен парфюм, козметична линия в колаборация с MAC Cosmetics, дрехи с Донатела Версаче. И се завърна на сцената – като модел на 76 години. Освен това обаче очевидно […]