Глория проговори за скандала с битата Мария СКРИЙНШОТ

Певицата Мария срази всички с откровението, че е станала и тя жертва на физическо посегателство от третия си съпруг Мирослав Соколов. Той е задържан и тепърва предстои тежко дело, а запознати издават, че миньончето ще иска пари за причинената травма. 

Зад Мария застанаха много нейни колеги, но най-голяма изненада предизвикаха думите на Глория. Тя рядко си позволява да навлиза в проблемите на другите, но този път защити приятелката си. 

В публикация певицата отказа да коментира скандала и заяви: „Много неща са зад гърба ми с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и спомням!“.
Заваляха стотици коментари на потребители, които изразиха подкрепа към изпълнителката. Сред тях се открояват и думите на Глория. „Мария, върни се при феновете си и музиката! Там е твоят красив свят!“, съветва я звездата. Под коментара й Мария обеща, че не се е отказала от професията и възнамерява да я запази./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Диана Димитрова се уредила с роля след секс с режисьора

Диана Димитрова е пробвала да пробие като актриса по втория начин многократно, твърди “Уикенд”.  Както стана ясно, през 2017 г. е имала връзка с Юлиан Вергов, смятайки, че така ще се издигне в работата. След като той я оставя, тя буквално полудява, започва да пише на дъщеря му и да […]

Subscribe US Now