Диана Димитрова се уредила с роля след секс с режисьора

Диана Димитрова е пробвала да пробие като актриса по втория начин многократно, твърди “Уикенд”. 

Както стана ясно, през 2017 г. е имала връзка с Юлиан Вергов, смятайки, че така ще се издигне в работата. След като той я оставя, тя буквално полудява, започва да пише на дъщеря му и да се държи неадекватно.
Дали е била влюбена? Едва ли, но наистина е неприятно вече да си представяш, че си велика, защото си в леглото на един от най-известните ни актьори, а всъщност да се окажеш отново никоя.

След тази връзка Диана продължава да търси големия си пробив в леглото, а не на сцената. Този път тя помъдрява и започва да търси директно режисьорите, т.е. минава на по-високо ниво. Именно това се случва през 2021 г.
Диана получава роля във филма „Бягство“ благодарение на креватните си упражнения с режисьора на проекта Виктор Божинов. Актрисата успява да размъти и неговата глава чрез секс изпълнения.
И там нещата не продължават много дълго. След като й се насища, Виктор също изхвърля Димитрова. Още едно нещо, което се отразява зле на психиката й.

Виктор Божинов
Диана обаче наистина изглежда като безскрупулна жена. Реши да съди Вергов 5 години по-късно само защото кариерата й не вървеше и всички я бяха забравили след „Откраднат живот“.
Не е случаен фактът, че Диана няма никакви приятели в актьорската гилдия. Това говори много що за човек е. Всички застанаха зад Вергов. Единствено Елен Колева, която е същата като нея, я защити, пише още седмичникът./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Пред раздяла ли са Бритни Спиърс и Сам Асгари

Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха миналия юни след пет години връзка и по-малко от година след годежа. И макар често до момента да демонстрираха голямата си любов един към друг, се появиха подозрения, че двамата имат проблеми в брака и дори, че временно да се разделили. Причината за […]

Subscribe US Now