Ето какво се случва в живота на Морунов от “Игри на волята” СНИМКИ

Димитър Морунов може и да не спечели трети сезон на “Игри на волята”, но се превърна в любимец №1 на публиката. Пожарникарът изпъкна със скромното си поведение, доблест, смелост и честност. Все качества, които той притежава в живота, а това са неща, които му носят само позитиви.

Пожарникарят с добро сърце умиляваше и млади, и стари пред екрана. Морунов днес е щастлив – както в лично, така и в професионално отношение.
Той продължава да практикува двете си професии – на пожарникар и на ски учител. Последната му е най-любимата работа и често споделя кадри от пистите, пише vbox7.com. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Dimitar Morunov (@dimitar.morunov.ski)

Той е често в планината, при любимия си сняг и ски, а до него е и любимата му жена. За мацката не знаем много, но е видно от снимките им, че е красавица.
Нещата с пожарникаря потръгнаха и от инфлуенсърска гледна точка. Той е любимо лице на спортни брандове, както и на онлайн казина./show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Dimitar Morunov (@dimitar.morunov.ski)

Източник: blitz.bg
Next Post

Райън Рейнолдс не спира да се шегува с Хю Джакман

Райън Рейнолдс не е човек, който се фокусира само върху едно нещо. Например в момента продължава да развива актьорската си кариера, а наред с това и други бизнес начинания. Като например марката му джин Aviation и уелският футболен отбор, който закупи преди две години. Човек трудно може да хване Рейнолдс […]