Ето го поредното доказателство за новата любов в живота на Андреа СНИМКА

Андреа май най-накрая е решила да отвори нова страница в живота си и окончателно да изтрие спомена за връзката си с Кубат Пулев, с когото години наред ту се събираха, ту се разделяха, дори се говореше и за сватба. В крайна сметка обаче се разделиха, боксьорът вече има две деца от друга жена, а Андреа вече е готова за нова любов.

Поне така изглежда от сторитата, които фолкпевицата пуска напоследък в Инстаграм профила си, където, както знаем, обикновено иначе споделя пикантни кадри от разголените си фотосесии. Този път обаче, е различно.
Наскоро ви показахме и с коя голяма турска звезда е в Истанбул Андреа, както и колко опасно близки са станали. Преценката дали и в това стори става дума за същия човек, оставяме на вас.

Андреа определено е на любовна вълна, съдейки по това, което показва пред всички. И въпреки че все още не издава кой е мъжът, успял да стопли сърцето й отново след айсберга, който се бе настанил там заради разочарованието, свързано с раздялата с Пулев, блондинката все пак загатва за щастието си.
Андреа се теши в обятията на голяма турска звезда, двамата са… СНИМКА
Разбира се, феновете й веднага предположиха, че става въпрос за нова половинка, тъй като лицето на мъжа не се вижда, а само ръката му. Кадърът е от луксозен ресторант в Истанбул, а как е продължила вечерта, можем само да гадаем. Като нищо Андреа скоро да загатне нещичко и за това./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой се подигра с Марая Кери

Ноември вече е тук, което означава, че Коледа вече е зад ъгъла. А с нея идва и… Не, не говорим за дядо Коледа, а за Марая Кери. Защото едва ли ще остане човек по тази земя, който поне веднъж през декември да не чуе “All I Want For Christmas”. Соул […]