Какво са намислили Джей Ло и Бен Афлек

В края на юли миналата година Дженифър Лопес и Бен Афлек станаха законни съпруг и съпруга на скромна церемония в Лас Вегас, а след месец вдигнаха бляскава сватба в дома на актьора в Джорджия. Сега, година по-късно, двамата са по-влюбени от всякога и смятат отново да го докажат на всички.
Според източници, близки до двойката, Джен и Бен планират да подновят обетите си по случай първата си годишнина като семейство и отново да спретнат тържество за близки и приятели. Този път мястото ще е новото луксозно имение за 60 милиона долара, което си закупиха наскоро.
Точната дата на събитието все още не е ясна, но ще бъде в края на юли или началото на август. И сме сигурни, че отново всички ще говорят за него дълго след това. А Дженифър Лопес и Бен Афлек искат да покажат, че не приемат втория шанс, който дадоха на любовта си, просто като съдба, и работят здраво, за да поддържат връзката си и пламъка помежду си.
Съпрузите дори са споделили със свои близки, цитирани от Daily Mail, че любовта и хармонията в отношенията им е помогнала и кариерите им да тръгнат напред. И това е възможно, защото двамата са си много голяма подкрепа, заедно си дават увереност и по-добре се справят със стреса.
Очевидно Дженифър Лопес и Бен Афлек са по-щастливи от всякога и най-сетне намериха това, което винаги са търсили. И какъв по-голям повод от това за празнуване?

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тази СНИМКА на Лили Иванова и Бербатов изби рибата!

Лили Иванова се гушна с Димитър Бербатов, а кадъра, публикуван в профила на певицата в социалните мрежи, бързо прикова погледите, където и без друго феновете и на двамата са достатъчно бдителни. Примата на родната популярна музика показа любопитния кадър с бившия футболист, с когото се засекли без уговорка в известно столично […]

Subscribe US Now