След Вивиън и Захара, Шайло също маха фамилията на Брад Пит от името си

На фона на продължаващото напрежение между Анджелина и Брад Пит, децата на актьорите очевидно взимат страна. От 2016 г., когато актрисата от “Господарката на мрака” подаде молба за развод, до днес децата на Пит са все по-отчуждени от баща си.
Една от вероятните причини е непотвърдените за момента твърдения, че той е упражнявал физическо насилие върху майка им.
Наскоро стана ясно, че едно от биологичните деца на двойката – Вивиън очевидно се дистанцира от името на баща си. 15-годишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит е помагала на майка си в работата по бродуейския мюзикъл The Outsiders. Поради тази причина името й присъства в екипа на продукцията – там тя е записана само като Вивиън Джоли.
Все още не е ясно дали най-малката дъщеря на звездните родители юридически е променила името си. Тя обаче върви по стъпките на по-голямата си сестра Захара, която в края на миналата година промени името си на Захара Марли Джоли.
А сега става ясно, че Шайло, официално е подала документи в съда да премахне фамилията Пит от името й, след като вече е на 18 години и има това право, съобщава TMZ. Действието идва малко след като медии съобщиха, че връзката между Пит и Шайло е непоправимо разбита.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мъжът, оцелял в самолетна катастрофа, който изцяло преобърна живота си

Ричард Лейвър е едва на 12 години, когато се превръща в най-младия оцелял при катастрофата на полет 191 на Delta Airlines през 1985 г. Загиват 137 пътници, сред които и баща му – треньорът по тенис Иън Лейвър. Фамилията Лейвър е известна в света на тениса – Ричард е братовчед […]

Subscribe US Now