Кои ще са “Воините” в предстоящия Survivor 7

Може и все още да не знаем точната дата, на която ще стартира седмият сезон на Survivor, но пък за сметка на това вече сме наясно с няколко подробности около предаването.
Като например тази, че то ще бъде реализирано по нов модел и ще се излъчва почти в реално време, като по този начин зрителите ще могат да вземат активно участие в развоя на събитията. Разбира се, те ще са тези, които ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и кой ще е големият победител в края на сезона.
Освен това вече разбрахме и кои ще са участниците от племето “Известни”. Сега обаче вече са разкрити и всички “Воини”. От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от жените – инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.
Всички те, заедно с популярните си противници, ще се сблъскат с тежки физически и психически изпитания. В Доминикана ги очакват безкрайни плажове, внушителни планини и зрелищни водопади, но също и опустошителни тропически бури, и диви животни.
Както и досега, участниците ще се състезават за титлата “Последният оцелял”, както и за паричната награда от 100 000 лева. Предаването предстои да постави двата отбора в предизвикателни условия – на изолация, самота и лице в лице със страховете им. Целта е всеки един от участниците да покаже силата на волята и духа си, а ако може дори и да надскочи себе си.
Засега най-голямата изненада на седмия сезон на Survivor е, че ще се превърне в най-дългия, излъчван някога в България. Снимките се очаква да продължат цели 90 дни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария втрещи Алекс Сърчаджиева! Какво се случва с лицето й? СНИМКИ

Мария може и от години да инвестира средства и време, за да се подлага на всевъзможни процедури за разкрасяване, но въпреки това лицето й успя да стресне мнозина наскоро. Този уикенд поп фолк певицата гостува в bTV, където надълго и нашироко обясни как върви любовта й с Мирослав Соколов, колко […]

Subscribe US Now