Как изглежда 17-годишната дъщеря на Хийт Леджър и Мишел Уилямс

Наследството на Хийт Леджър продължава да живее не само във филмите му, но и в дъщеря му – Матилда Леджър, която актьорът споделя с Мишел Уилямс. На снимки, публикувани от Daily Mail, виждаме как 17-годишната Матилда, облечена в камуфлажни панталони, оранжев топ и тъмно синьо яке, се разхожда с 42-годишната си майка Мишел.
Мишел носи дънки с висока талия, шикозна раирана риза и тъмносин блейзър. Докато Матилда държи косата си разпусната, Мишел е прибрала своята. На снимките ясно се вижда и поразителната прилика между баща и дъщеря. Звездата от “Черният рицар” почива през 2008 г. на 28 години, когато момиченцето му е само на 2 г. Матилда очевидно е наследила много от характерните черти на лицето на Хийт, по-специално очите му.
Освен физически, оказва се, че Матилда напомня на Хийт Леджър и с поведенито си. “Тя притежава толкова много от неговите маниери. Много любознателна и енергична е. Хийт почти не спеше, когато беше две години, а Матилда е същата”, разказва преди време бащата на Хийт, Ким. “Тя притежава неговата енергия”, споделя и Кейт Леджър, сестрата на Хийт, пред австралийския Canal 10 преди няколко години, припомнят от Hollywood Life.
След смъртта на Хийт Леджър от предозиране през 2008 г., Мишел се заклева да защити детето им на всяка цена. “Аз съм майка на най-нежното, жизнерадостно, красиво малко момиченце, което е истиснко въплъщение на баща си”, разкрива актрисата след преждевременната смърт на Хийт.
“Всичко, за което мога да се вкопча, е присъствието му в нея, което виждам всеки ден. Семейството му и аз гледаме Матилда, докато тя шепне на дървета, прегръща животни и прави крачки напред наведнъж и знаем, че той все още е с нас. Тя ще бъде отгледана с най-добрите спомени за него.”
През 2017 г. Мишел говори за това как дъщеря й израства като един достоен и прекрасен човек. “За Деня на майката дъщеря ми ми подари картичка с надпис “Мамо, благодаря, че ми позволи да бъда себе си”, разказва Мишел, като допълва: “Това е моята крайна цел. Точно това исках да постигне – просто да бъде себе си”, добавя Мишел.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Чарлз и още една традиция на кралицата, която премахна

70 години са дълго време – време, през което кралица Елизабет Втора не само се държа като достоен монарх, но и наложи редица традиции, с които поданиците й свикнаха. Неизбежно е някои от тях да се променят с идването на наследника й. Крал Чарлз обяви, че ще се стреми към […]

Subscribe US Now