С този хитър ход Краси Дунев изненада всички в “Игри на волята” СНИМКИ

Спортната легенда Краси Дунев спечели първата капитанска битка в сезон 5 на “Игри на волята”. Лидерът на Старейшините показа силен дух и посвети победата на племето си и на дъщеря си Никол Дунев, с която влезе в екстремното риалити.

Той не подозира, че тя все още има шанс да се върне при него от племето на “Изгубените”, което живее в Чистилището без храна, огън и удобства. Дунев избра да вземе лично предимство и прибра 50 златни гроша, които могат да имат решаваща роля в “Игри на волята”.
Набутаха бивш на Деси Слава в “Игри на волята”, лъсна голяма тайна СНИМКА

Златното момиче на българското самбо Мария Оряшкова завърши втора в битката. Като капитан на Амазонките, племе съставено изцяло от жени, тя имаше тежката задача да донесе предимство на своите съотборници под формата на топлина или храна. Дали провалът й ще се отрази демотивиращо на Амазонките, предстои да видим в номинационната битка днес.
Участник от “Игри на волята” е правил зъбите на Иван Христов СНИМКИ
Бившият командос от армията Пеньо Гатевски – Гатьо остана трети. Лидерът на Гладиаторите поздрави своите опоненти, а съотборниците му посрещнаха новината с разбиране.
Загубата в следващата битка ще определи кое ще е племето, което трябва да отиде на съвет и да номинира двама от своите. В епизода днес ще видим изпитание с тежки варели, които трите племена ще трябва да пренасят през Арената и коварен пъзел, който ще затрудни и най-добрите стратези./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво е искал да знае Ники Илиев преди 10 години

Всеки, който следи Ники Илиев в социалните мрежи, знае, че режисьорът обича да бъде постоянно зает и винаги във форма. Наскоро той приключи снимките на филма “Без крила”, който трябва да видим по кината догодина. И сега реши да отдели малко време, за да сподели с феновете си 10 неща, […]

Subscribe US Now