Серина Уилямс накара всички да й благодарят

Макар и взела решението да се оттегли от тениса, като една от най-добрите тенисистки в историята, Серина Уилямс има верни фенове, които несъмнено ще продължат да се интересуват от нея и занапред. И за тяхна радост е активна в социалните мрежи. 
В Instagram Серина Уилямс показва, че се наслаждава на свободното си време, а в Twitter – споделя колко трудно ѝ е всъщност да се отпусне и да си позволи да си почине като не прави нищо. Това явно досега винаги е било нещо нетипично за нея.
Напоследък тенисистката доста често качва видеа и в TikTok, а в едно от последните (което е сред най-гледаните ѝ) дава съвет срещу дехидратиране, като нагледно демонстрира какво точно прави, когато се почувства дехидратирана.
Серина Уилямс твърди, че не прави реклама на продукта, но в такива случаи разчита на напитката Gatorade, която пие с лед.
За някои може в този съвет да няма нищо специално, но специалното във видеото, което откриват феновете ѝ е начинът, по който тя разопакова бутилките от пакета. Докато мнозина са се опитвали да ги измъкнат от пластмасовия пръстен около гърлото им, Серина на практика го разкъсва и така измъква бутилката.
Явно този трик се оказва доста по-полезен на хората в сравнение със съвета срещу дехидратиране, тъй като голяма част дори изказват благодарностите си за него в коментарите под поста, пише Buzz Feed.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как започна годината за принц Фредерик

От 1 януари 2023 г. в кралското семейство на Дания настъпиха някои промени. Децата на по-малкия син на кралица Маргрете принц Йоаким вече не носят титлите “принц” и “принцеса” – нещо, което виждаме на официалния сайт на датската монархия. В същото време обаче годината започва вдъхновяващо за престолонаследника. Принц Фредерик […]

Subscribe US Now