Кой се подигра с Марая Кери

Ноември вече е тук, което означава, че Коледа вече е зад ъгъла. А с нея идва и… Не, не говорим за дядо Коледа, а за Марая Кери. Защото едва ли ще остане човек по тази земя, който поне веднъж през декември да не чуе “All I Want For Christmas”.
Соул дивата е напълно наясно с това и дори се опита да патентова името “Кралицата на Коледа”, но не й се получи. Затова пък не спира да се шегува с огромната популярност на празничната й песен, появила се за първи път през далечната 1994 г.
Направи го и тази година. 54-годишната певица публикува видео в профила си в Instagram точно в 00 часа на 1 ноември. На него виждаме асистентите й, облечени в костюми за Хелуин, които размразяват голям леден блок, в който е Марая.
Накрая певицата изскача от него, облечена в характерния си червен коледен гащеризон, около нея в празнични дрехи са асистентите, както и двете й деца. А наоколо звучи “All I Want For Christmas”.
Трябва да признаем, че за пореден път Марая Кери успява да ни забавлява, макар да не изгаряме от желание да слушаме отново хитовата й песен. Феновете й в САЩ обаче ще могат дори да я слушат на живо – от 15 ноември тя започва мини коледно турне в цялата страна, което ще завърши на 17 декември с концерт на Медисън Скуеър Гардън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бременна ли е Николета Лозанова

Както добре знаем, Николета Лозанова има дъщеря от брака си с футболиста Валери Божинов. И тъй като 11-годишната Никол вече е голямо момиче, не сме и предполагали, че плеймейтката мисли за второ дете.  Николета обаче опроверга набързо разсъжденията ни с последния си пост в социалните мрежи, като показа, че не […]