Секси, красива и талантлива – дъщерята на Род Стюарт, за която никой не говори

Род Стюарт определено може да се похвали с много деца. Със съпругата му Пени Ланкастър отглеждат заедно 11-годишният Ейдън и 17-годишния Алистър Стюарт. Голямото смесено семейство допълват Кимбърли (43 г.) и Шон (42 г.), които са от бившата жена на Род Стюарт – Алана Стюарт.
Освен това музикантът има дъщеря на име Рене (30 г.), и син – Лиам (28 г.) от друга бивша съпруга – супермоделът Рейчъл Хънтър. Дъщеря му Руби (35 г.) пък е от бившата му приятелка Кели Ембърг. Род Стюарт има още една дъщеря на име Сара Стрийтър (59 г.), която е дадена за осиновяване от Род и Сузана Бофи, когато са още тийнейджъри. Тя обаче се свързва отново с баща си, според The Sun и в момента поддържат връзка.
От всичките му деца, решихме да обърнем внимание на 30-годишната Рене. От една страна, защото е много красива, а от друга и защото е доста талантлива. Като дъщеря на модел, Рене определено е наследила забележителните гени на майка си Рейчъл. От профила ѝ в Instagram научаваме, че освен освен актриса, модел и таньорка, в момента е и йога учител.
Родена е в Лондон, но израства в Лос Анджелис. Нейната любов към движението започва още на 7-годишна възраст. Движението и креативността винаги са били нещо, което е привличало дъщерята на Род Стюарт. През 2013 г. посещава The London Contemporary Dance School, където получава бакалавърска степен с отличие.
Откакто се дипломира през 2016 г., Рене работи като танцов артист, изнасяйки представления на редица престижни събития, като The Hong Kong International Dance Festival и Resolutions 2020 в The Place в Лондон. През годините красавицата работи с модни марки като Mulberry, Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Maje и Tods.
Снима и няколко филма, сред които Rebirth и Fabio D’Andrea: In The Clouds от 2021 г. Говорейки пред The Times преди време, Рене разкрива как децата на баща й – осем от пет различни жени, са се събирали за “удивителни” “племенни събирания”, когато тя е била по-малка и са си изкарвали страхотно.
Освен това признава, че винаги е крила самоличността на известния си баща в училище, тъй като е искала хората да я харесват, заради нея самата, а не защото баща ѝ е известен музикант. “Когато бях на училище в Ел Ей и хората ме питаха какво с какво се занимава баща ми, казвах: “О, той се занимава с развлечения.”
Днес младата дама се гордее със себе си и всичко, което е постигнала, защото го е направила сама, без да разчита на популярността на своя баща, разкриват от Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Орлин Горанов скаран с брат си, Джена - със сестра си! СНИМКИ

Дузина известни българи са скарани с роднините си подобно на дъщерите на фолкпевеца Орхан Мурад, които тази седмица го обвиниха в повечето земни грехове. Наскоро Орхан се разведе с жена си Шенай и дъщеря им отново застана срещу него и оплю новата му половинка Камелия. Преди 1-2 години Сузанита призна, […]