Най-големият урок за Хайди Клум

Най-малкият от синовете на Хайди Клум, Лу, вече е тийнейджър, като на рождения му ден миналия октомври тя отбеляза празника и в Instagram с тяхна обща снимка отпреди години, на която са облечени в дрехи с леопардов принт и са с боядисани лица.
По-рано този месец пък моделът отново качи стара снимка по повод рождения ден на друг от синовете си – Хенри, който вече е пълнолетен. “Честит рожден ден… Обичам те с цялото си сърце”, пише Хайди Клум към кадъра, на който като млада майка къпе бебето си.
Всъщност изобщо не се случва рядко моделът са споделя в социалните си мрежи лични снимки с четирите си деца – Лени (19 г.), Хенри (18 г.), Йохан (16 г.) и Лу (13 г.). А пък малко повече за майчинството и най-големия урок, на който я е научило, тя издава пред E! News.
Хайди Клум разкрива, че след раждането на децата си е станала по-търпелива и именно това е най-ценното, което ѝ е донесло да бъде родител. В същото време обаче не крие, че ѝ е трудно да приеме, че те са вече големи и прекарва все по-малко време с тях.
Въпреки това моделът продължава да се вълнува за рождените дни на децата си, защото тогава се възползва от възможността да им организира парти. Е, разбира се, с тази разлика, че партита вече не са детски, а повече като за пораснали.
“Обикновено са в задния ни двор, като най-често просто се събират компания приятели. Пускат си хубава музика и просто прекарват време заедно”, споделя Хайди Клум.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Зуека разкри истинската причина да избяга от България

Преди повече от две години Васил Василев-Зуека взриви публичното пространство с внезапното си решение да замине да живее в Испания. Там актьорът, добил изключителна популярност с участието си в цял куп телевизионни предавания, смени своето амплоа и реши да се отдаде на рисуване.  Сега Зуека споделя как тече животът му […]