Какво се случва със Сандра Бълок 3 месеца след смъртта на партньора ѝ

Изминаха три месеца откакто почина Брайън Рандал, партньорът на Сандра Бълок. На 5 август, на 57-годишна възраст, той загуби битката с амиотрофичната латерална склероза (ALS), която водеше през последните години.
“Брайън избра рано да запази пътуването си с ALS в тайна и тези от нас, които се грижехме за него, направихме всичко възможно, за да уважим молбата му”, споделиха негови близки в изявление след смъртта му. Те благодариха на всички лекари и сестри, които са положили необходимите усилия и грижи и помолиха за уединение.
Скоро след новината за загубата на Брайън Рандал, сестрата на Сандра Бълок, Гъсин Бълок-Прадо, издаде малко повече за трудностите на семейството през последните няколко години. В Instagram тя сподели, че Сандра е била неотлъчно до партньора си, за да се грижи за него.
“ALS е жестока болест, но има известна утеха в това да знаем, че е получавал най-добрите грижи от моята невероятна сестра и медицинските сестри, които тя събра и ѝ помагаха да се грижи за него в дома им”, написа Гъсин Бълок-Прадо.
Сега, три месеца след смъртта на Брайън Рандал, Сандра Бълок е била забелязана на разходка в Лос Анджелис, пише People.
Актрисата явно вече преодолява тежката загуба и на снимките е уловена усмихната. Облечена е изцяло в черно, със спортни дрехи и маратонки, и съдейки по багажа, който прибира в колата си, очевидно вече се е завърнала към по-активното си ежедневие.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Мадона е на 65 г., но не се срамува да покаже гърдите си

Мадона винаги е била провокативна. Особено в зората на 90-те години, когато бе на върха на славата си. И въпреки че певицата вече е на 65 години, тя не спира да предизвиква феновете си. Често го прави с разголени снимки. По повод наскорошния си концерт в Барселона като част от […]

Subscribe US Now