Бременната Джулиана Гани забегна в чужбина с нов мъж ВИДЕО

От около година силиконката Джулиана Гани е във връзка с полицая Теодор Гецов и нещата за момента изглеждат наистина сериозни между тях – все пак очакват и син в началото на новата година.

Джулката за втори път ще става майка, но за половинката ѝ това ще е първо дете. Щастието със сигурност ще е огромно. Но пловдивчанката внезапно замина за чужбина с нов мъж. 
За времето, в което са заедно, плеймейтката разведе Теодор на доста скъпи дестинации както у нас, така и по целия свят. Преди няколко седмици двамата дори споделиха, че са направили бебето в Египет. При нея определено може да се забележи тенденция предимно тя да издържа мъжете до себе си, но явно тя няма нищо против това. 
 

До раждането остават броени седмици, но Джулката не се спира. В момента тя се намира във Флоренция, но ако си мислите, че е с Теодор Гецов, то значи много грешите. За пореден път инфлуенсърката се намира в чужда мъжка компания – само по приятелски. Въпросният мъж носи фамилията Стоилов и единственото, което знаем за него, е ,че е от Пловдив. 
Повечето жени се страхуват да пътуват в такава напреднала бременност дори в България, но Гани винаги е била над нещата. Все пак нека не забравяме, че тя влиза и в малкия процент жени, които не качват почти никакви килограми  в този специален момент за всяка жена. 
В предишната си връзка с Илиян Найденов, от когото вече има един син, нещата определено бяха доста по-стриктни и Джулиана не си позволяваше да излиза с непознати мъже – какво говорим да ходи на почивка с тях. Теодор явно изобщо не я държи изкъсо и ѝ позволява да прави каквото си иска. Не всеки мъж би го направил./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Нахални фенове снимат под роклята на хитова фолк звезда, ето го резултата ВИДЕО

Тийн любимката Симона се разходи с къса рокличка по време на участие, а това провокира невъзпитани фенове да правят… невъзпитани неща. Докато фолк звездата пееше големите си хитове, накои от гостите решиха за удачно да снимат с телефоните си под определен наклон, за да видят нещо повече от любимката си. […]