Нов детайл за личността на кралица Елизабет

Кралица Елизабет Втора е човек, чиято загуба продължава да предизвиква емоции у много хора. Оказва се, че всеки, който я е срещал на живо, е останал силно впечатлен от личността й и всеки ден научаваме нови и нови подробности за това какъв човек е била тя.
Един любопитен детайл за покойната кралица ни разкрива и известният фотограф Rankin, артистичен псевдоним на Джон Ранкин Уадел. Той е един от десетимата фотографи, наети да направят портрети на Елизабет Втора по случай Златния й юбилей през 2002 г.
Фотографията е направена в тронната зала на Бъкингамския дворец и показва кралицата широко усмихната. Във финалната версия на портрета Rankin добавя знамето на Великобритания като фон.
Rankin наскоро се появи в подкаста Tea with Twiggy, в който разказва повече за срещата си с кралицата. “Тя беше забавна от мига, в който влезе в залата. Аз й казах: Наистина ми се иска да ви снимам с меч в ръка”, казва той. На което Елизабет е отговорила: “Не си харесвам ръцете”.
Според фотографа това е бил нейният начин да откаже снимка, която не би й харесала. “Може би не трябва да го казвам, но нещото, което най ми хареса в нея е, че е много умна и всичко, което казва, има и скрито значение. Просто е гениална.”
От People ни припомнят, че кралицата доста често е забелязвана с ръкавици на ръцете по време на редица официални събития. На последните й снимки от срещата с Лиз Тръс в замъка Балморал обаче Елизабет Втора е без ръкавици.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой е най-богатият милениал в Европа

Марк Матешиц е сред малкото хора, които могат да се похвалят, че родителите им са създали бизнес, оценяван на милиони, ако не и на милиарди. А Марк е син на Дитрих Матешиц – основателят на енергийната напитка Red Bull. След смъртта на Дитрих някой трябваше да поеме контрола върху компанията. И съвсем логично, това трябва […]

Subscribe US Now