Звездите от “Птиците умират сами”, които се влюбиха зад кулисите на сериала и още са заедно след 40 години

Зад един от най-романтичните телевизионни сериали на всички времена се крие истинска любовна история.
В основата на “Птиците умират сами”, изключително популярен в началото на 80-те години на миналия век, стои историята за вечния любовен триъгълник. В него са въвлечени главната героиня Меги, изиграна от Рейчъл Уорд, конфликтният свещеник Ралф, в който се въплъти Ричард Чембърлейн, и съпругът на Меги, Люк – в ролята Браян Браун.
Но докато на екрана страстта е между Ралф и Меги, то бракът на героинята с Люк, оказва се, не е от приказките. Още когато се срещат на снимачната площадка в далечната 1983 г., двамата актьори се влюбват силно и се женят само няколко месеца по-късно. И бракът им продължава и до ден днешен, а резултат от него са трите им деца.
От самото начало Браян казва, че между него и Рейчъл е имало привличане. Дори си спомня как са се забавлявали между снимките и веднъж той, поглеждайки ръката ѝ, предсказва, че ще има три деца. И добавя със смях: “Да, казах го, но не казах, че ще са мои.”
През годините актьорът се радва на успешна холивудска кариера, докато Рейчъл се изявява като режисьор и значително е намалила актьорските роли след “Птиците умират сами”. Родената в Великобритания, актриса успява да измести звезди като Джейн Сиймор, Ким Бейсинджър, Мишел Пфайфър и Оливия Нютън-Джон за ролята на Меги.
В тази връзка Браян казва: “Към Рейчъл бе насочено много внимание и това беше нещо, с което трудно се справяше. Всъщност, съмнявам се, че някой наистина би се справил. Но пък си прекарвахме страхотно, докато правехме шоуто и в крайна сметка най-важното е, че всеки от нас срещна човека, с когото да прекара остатъка от живота си. Винаги има баланс между доброто и лошото.”
Самият Ричард Чембърлейн е забелязал привличането между колегите си и дори твърди, че никога не е виждал “двама души, които да са по-влюбени”.
И актьорът се оказва прав. Двамата влюбени се венчават година по-късно в дома на Рейчъл от детството ѝ – имение в Оксфордшър, преди да се преместят в Австралия. Двойката се установява в Сидни, а децата им Роуз (39 г.), Матилда (35 г.), и Джеймс (31 г.) живеят близо до родителите си до ден днешен.
През 2019 г. те станват баба и дядо за първи път, когато Матилда ги дарява с внук. Любопитно е, че Браян е присъствал на раждането, въпреки че това не е било планирано. “Но никой в родилната зала не ми каза да изляза, така че не го направих”, обяснява актьорът. “В крайна сметка бях виждал раждането на всичките си деца. Не виждах защо трябва да оставям това.”
Въпреки многото ангажименти, Рейчъл и Браян намират време за една от големите си страсти – конната езда. Актрисата буквално е израснала покрай конете. Двойката е галопирала по хълмовете на множество държави, сред които България, Израел и Канада.
А когато не пътуват, двамата прекарват свободното си време в гледане на британски сериали. “Големи фенове сме на “Убийства в Мидсъмър”, разказва Браян. “Разтоварващ е и лесен за гледане, въпреки криминалната тематика.”
И запитан, освен общите интереси в областта на пътуванията и телевизията, каква е тайната на един дълготраен брак, Браян без колебание казва пред Mirror: “Основното нещо е да казваш “да” на жена си през цялото време и ако нещо се обърка, да кажеш веднага: “Аз съм виновен”. Ако мъжете разбираха това, щяха да бъдат по-щастливи.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Марго Роби в 22 факта

Днес, 2 юли, рожден ден празнува австралийската актриса и продуцент Марго Роби. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now