Изненадата на погребението на Ивана Тръмп

В края на миналата седмица дойде новината за неочакваната смърт на Ивана Тръмп – първата съпруга на бившия американски президент Доналд Тръмп. Тя е била открита в дома си в безсъзнание, като малко по-късно е починала.
Ивана Тръмп, която беше омъжена за Доналд Тръмп от 1977 г. до 1992 г., беше майка на трите големи деца на бившия президент – Доналд Тръмп-младши, Иванка Тръмп и Ерик Тръмп. 
И тъй като на 20 юли се състоя погребението на Ивана Тръмп, не е никак изненадващо, че освен децата ѝ, на него присъства и първият ѝ съпруг – Доналд Тръмп.
Сред високопоставените опечалени, които се събраха на службата в Горен Ийст Сайд, обаче бяха и настоящата съпруга на Тръмп – Мелания, както и 16-годишният им син Барън.
От снимките на многолюдното семейство, високият тийнейджър определено не остава незабелязан. Той беше видян да стои с много опечалено изражение, заобиколен от майка си, бившата първа дама Мелания Тръмп, и доведената му сестра Иванка. 
Отдясно на Мелания беше застанал Доналд, а отдясно на Иванка – Ерик Тръмп. Съпругът на Ивана Джаред Къшнър и Доналд младши пък бяха застанали зад тях. Барън се извисяваше над всички и изглеждаше много елегантен в тъмен костюм и вратовръзка, като приличаше поразително и на двамата си родители. 
Ивана Тръмп почина внезапно на 73 години на 15 юли, след като падна по стълбите в апартамента си в Ню Йорк. Смъртта й беше обявена за инцидент. Малко след като стана ясно, че се е споминала, бившият президент Тръмп се обърна към собствената си социална платформа Truth, за да коментира случилото се. 
“Тя беше прекрасна, красива и невероятна жена, която имаше страхотен и вдъхновяващ живот. Нейната гордост и радост бяха трите ни деца Доналд младши, Иванка и Ерик. Тя беше толкова горда с тях, както всички ние бяхме толкова горди с нея. Почивай в мир, Ивана!”, написа тогава Доналд Тръмп. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Алисия Силвърстоун все още спи със сина си

Алисия Силвърстоун не е от популярните личности, които попадат често в полезрението на медиите. Не заради друго, а просто защото актрисата не споделя кой знае колко за личния си живот. Е, през 2018 г. Силвърстоун малко изненада феновете си като подаде молба за развод след 20-годишна връзка с Кристофър Джареки. След това […]

Subscribe US Now