Защо Алисия Силвърстоун все още спи със сина си

Алисия Силвърстоун не е от популярните личности, които попадат често в полезрението на медиите. Не заради друго, а просто защото актрисата не споделя кой знае колко за личния си живот.
Е, през 2018 г. Силвърстоун малко изненада феновете си като подаде молба за развод след 20-годишна връзка с Кристофър Джареки. След това станаха ясни други също доста странни факти.
Като например, че до 2024 г. актрисата ще трябва да плаща издръжка на бившия си в размер на 12 000 долара на месец. При условие че за този период той не заживее повече от пет месеца с друга жена. А двамата имат и един син – Беър (11 г.).
От интервю на Алисия Силвърстоун за подкаста The Ellen Fisher разбираме други интересни подробности около 45-годишната актриса. В разговора тя говори за начина си на живот и защо е решила да изключи всички животински продукти от менюто си.
Но става дума и за сина ѝ. Така разбираме, че Силвърстоун все още спи в едно легло с 11-годишния си син. И ако на някои хора това може да им се стори странно, то тя не смята, че има нищо нередно. Дори напротив, според нея това е съвсем естествено.
Алисия Силвърстоун казва, че ако сме в дивата природата и оставим детето си да спи само и незащитено, то няма да последва нищо хубаво – по всяка вероятност ще бъде изядено от някой хищник. 
Актрисата разкрива също така, че е искала да има още деца, но точно в този момент връзката ѝ с Джареки е започнала да се разпада и не е било подходящия момент. Затова пък е решила да изстиска всеки възможен момент от детството на сина си Беър, за да бъде пълноценна майка, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Къде ще прекарат медения си месец Джей Ло и Бен

Най-доброто тепърва предстои. Така поне изглеждат нещата за Дженифър Лопес и Бен Афлек, които не спират да се наслаждават на любовта си. А сега… и на може би най-романтичното място в света. Хванати за ръце, вече като Мистър и Мисис Афлек, двамата прелитат над океана, за да прекарат своя меден […]