Наистина ли Джон Сина е бил чисто гол на Оскарите

Оскарите са най-голямото събитие в света на киното вече над 90 години, като по традиция всички присъстващи са облечени по възможно най-стилния начин.
И тези, които са в публиката, и тези, които излизат на сцената, за да обявяват победителите в отделните категории. Е, тази година видяхме, че не е нужно човек да носи костюм, за да привлече вниманието.
Джон Сина трябва да обяви номинираните и големият победител в категорията за най-добри костюми. Той обаче излезе напълно гол на сцената, прикривайки най-важните си части с плика, в който е името на победителя.
Излизайки на сцената видимо притеснен, Сина се добра до микрофона и каза, че костюмите са изключително важни, при което цялата зала избухна в смях. Е, оказва се, че актьорът и кечист не е оставил нищо на случайността и реално не е имало никаква възможност да разкрие нещо повече от мускулите си.
От снимки зад кулисите на церемонията се вижда, че специален плат с телесен цвят е покрил както задните части на Джон Сина, така и важните, отпред. По този начин и той, и организаторите са си гарантирали, че няма да се случи някой гаф, за който ще се говори години наред.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голяма новина на Николета Лозанова

В началото на ноември 2023 г. разбрахме, че Николета Лозанова и Ники Михайлов очакват първата си рожба. Николета сподели снимка, на която лежи на плажа гола от кръста нагоре и показва вече наедрялото си коремче. Не беше ясно нито какъв е полът на бебето, нито кога се очаква да се […]

Subscribe US Now